Grillad ryggbiff med klyftpotatis och Eriks Tryffel Aioli

Ingredienser

2 st potatiskar stora fast sort
olja
salt & peppar
4 st ryggbiffar
1 st fänkål
50 g mixsallad
Vinaigrette
3 msk olivolja
2 msk balsamico
1 st citron
flingsalt
peppar
Eriks® Tryffel Aioli

Till 4 portioner

Gör så här: Tänd grillen. Dela potatisen i halvor. Pensla med olivolja, salta och peppra. Lägg på grillen och grilla mjuka. Salta och peppra köttet. Grilla köttet till en innertemperatur på ca 60-62°C. Hyvla fänkålen tunt och blanda med mixsallad. Tvätta citronen, riv skalet fint och pressa juice. Blanda olivolja, balsamico, citronskal, juice salt och peppar. Häll vinaigretten över salladen. Servera med Eriks® Tryffel Aioli.