Ingredienser

2 pkt snabbnudlar inkl. buljongen
2 st pak choi
2 st kokta ägg
200 g grillat kött
1 st morot
1 st salladslök
2 msk Eriks Sriracha Aioli
mungbönsgroddar
edamamebönor/gröna bönonr

4 Personer

Gör så här:

1. Koka snabbnudlarna enligt förpackningen inklusive buljongen. 
2. Dela pak choien på mitten och grilla tills den har fått fin yta.
3. Skär morötterna och salladslöken i fina tunna strimlor.
4. Grilla på gårdagens kött så det blir varmt och skär det i mindre bitar.
5. Blanda 2 msk av Eriks Sriracha Aioli tillsammans med nudlarna som fortfarande ligger i buljongen. 
6. Häll nudlarna och buljongen i en djup skål.
7. Toppa med grillad pak choi, köttet, morötter, salladslök, mungbönor, edamamebönor samt ägg och såklart lite extra sås av Eriks Sriracha Aioli.