Grillad kycklingfil med Eriks grönpepparsås

45 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner

Örtslungad potatis

Delikatesspotatis
1 kg
Smör
50 g
Persilja, hackad
2 msk
Timjan, hackad
2 msk
Salt
2 tsk
Kycklingbröstfiléer
4 st
Romansallad
2 st
Citroner
2 st
Parmesanost
4 msk
Salt
2 tsk
Eriks Grönpepparsås
1 burk

Gör så här:

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  2. Krydda kycklingfiléerna med salt och grilla ca 7 minuter per sida eller tills innertempen är 72 grader.
  3. Dela romansalladen och pensla den med olivolja. Grilla den tillsammans med citronhalvorna 1 minut med snittytan nedåt.
  4. Hacka örterna och blanda med smält smör och salt. Rör ihop smöret med den nykokta potatisen.
  5. Servera med Eriks grönpepparsås.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.