
Rostad majs och potatissallad med Eriks café de paris
Ingredienser
4 portioner
Delikatesspotatis
1
kg
Olivolja
5
msk
Salt
5
tsk
Peppar
5
tsk
Majskolvar
2
st
Vitvinsvinäger
2
msk
Dijonsenap Johnny's
1
tsk
Honung
1
tsk
Entrecote
4
skivor
Rödlök
1
st
Ruccola
60
g
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Halvera potatisarna. Blanda med lite olivolja, en nypa salt och peppar. Lägg snittytan nedåt på plåten. Ställ in i ugnen 25-30 minuter.
- Stek majskolvarna i en grillpanna med olivolja, lite salt och peppar tills de får ordentligt med färg.
- Blanda ihop olivolja, vinäger, dijonsenap, honung, salt och peppar efter smak.
- Grilla köttet 2-3 minuter per sida.
- Skär majsen i mindre bitar. Blanda med ugnsrostade potatisen, skivad rödlök och ruccola. Häll på dressingen och blanda. Servera med entrecote och Eriks café de paris.