Rostad majs och potatissallad med Eriks café de paris

45 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Delikatesspotatis
1 kg
Olivolja
5 msk
Salt
5 tsk
Peppar
5 tsk
Majskolvar
2 st
Vitvinsvinäger
2 msk
Dijonsenap Johnny's
1 tsk
Honung
1 tsk
Entrecote
4 skivor
Rödlök
1 st
Ruccola
60 g

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Halvera potatisarna. Blanda med lite olivolja, en nypa salt och peppar. Lägg snittytan nedåt på plåten. Ställ in i ugnen 25-30 minuter.
  3. Stek majskolvarna i en grillpanna med olivolja, lite salt och peppar tills de får ordentligt med färg.
  4. Blanda ihop olivolja, vinäger, dijonsenap, honung, salt och peppar efter smak.
  5. Grilla köttet 2-3 minuter per sida.
  6. Skär majsen i mindre bitar. Blanda med ugnsrostade potatisen, skivad rödlök och ruccola. Häll på dressingen och blanda. Servera med entrecote och Eriks café de paris.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.