Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kavlise/erikssaser.se/wp-includes/functions.php on line 6121
Grillad ryggbiff med klyftpotatis och Eriks® Tryffel Aioli – Eriks såser

Grillad ryggbiff med klyftpotatis och Eriks® Tryffel Aioli

45 minuter
Svårighetsgrad: Medel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Potatisar, stora fasta
2 st
Olja
1 msk
Salt & peppar
efter tycke .
Ryggbiff
4 st
Fänkål
1 st
Mixsallad
50 g

Vinaigrette

Olivolja
3 msk
Balsamico
2 msk
Citron
1 st
Flingsalt
efter tycke .
Peppar
efter tycke .
Eriks® Tryffel Aioli
1 burk

Gör så här:

  1. Tänd grillen.
  2. Dela potatisen i halvor. Pensla med olivolja, salta och peppra.
  3. Lägg på grillen och grilla mjuka.
  4. Salta och peppra köttet.
  5. Grilla köttet till en innertemperatur på ca 60-62°C.
  6. Hyvla fänkålen tunt och blanda med mixsallad.
  7. Tvätta citronen, riv skalet fint och pressa juice.
  8. Blanda olivolja, balsamico, citronskal, juice salt och peppar.
  9. Häll vinaigretten över salladen.

Servera med Eriks® Tryffel Aioli.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.