
Grillad ryggbiff med klyftpotatis och Eriks® Tryffel Aioli
Ingredienser
4 portioner
Potatisar, stora fasta
2
st
Olja
1
msk
Salt & peppar
efter tycke
.
Ryggbiff
4
st
Fänkål
1
st
Mixsallad
50
g
Vinaigrette
Olivolja
3
msk
Balsamico
2
msk
Citron
1
st
Flingsalt
efter tycke
.
Peppar
efter tycke
.
Eriks® Tryffel Aioli
1
burk
Gör så här:
- Tänd grillen.
- Dela potatisen i halvor. Pensla med olivolja, salta och peppra.
- Lägg på grillen och grilla mjuka.
- Salta och peppra köttet.
- Grilla köttet till en innertemperatur på ca 60-62°C.
- Hyvla fänkålen tunt och blanda med mixsallad.
- Tvätta citronen, riv skalet fint och pressa juice.
- Blanda olivolja, balsamico, citronskal, juice salt och peppar.
- Häll vinaigretten över salladen.
Servera med Eriks® Tryffel Aioli.