Steak sandwich med chili bearnaise

30 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner

Baguetter

Baguetter
2 st
Ryggbiff
2 skivor
Parmesan
efter tycke .
Eriks chili bearnaise
1 burk
Ruccola
65 g
Olivolja
2 tsk
Vitvinsvinäger
1 tsk
Salt
2 tsk
Peppar
1 dl

Karamelliserad lök

Gul lök
2 st
Rapsolja
2 msk
Smör
25 g
Salt
1 tsk

Gör så här:

  1. Skiva löken. Stek i olja på hög värme tills den fått lite färg. Sänk till medelvärme och rör med jämna mellan rum. Löken ska karamelliseras och få en gyllene färg, det tar ca 15 minuter.
  2. Häll sedan på en skvätt vatten och smöret. Smaka av med salt.
  3. Grilla köttet 1-3 minuter per sida beroende på tjocklek på köttet. Låt vila innan du skär det i skivor.
  4. Blanda ruccola med olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar.
  5. Grilla brödet.
  6. Bre på Chili Bearnaise på botten, lägg på det skivade köttet, ruccola, riven parmesanost och mer Chili Bearnasie. 

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.