
Steak sandwich med chili bearnaise
Ingredienser
4 portioner
Baguetter
Baguetter
2
st
Ryggbiff
2
skivor
Parmesan
efter tycke
.
Eriks chili bearnaise
1
burk
Ruccola
65
g
Olivolja
2
tsk
Vitvinsvinäger
1
tsk
Salt
2
tsk
Peppar
1
dl
Karamelliserad lök
Gul lök
2
st
Rapsolja
2
msk
Smör
25
g
Salt
1
tsk
Gör så här:
- Skiva löken. Stek i olja på hög värme tills den fått lite färg. Sänk till medelvärme och rör med jämna mellan rum. Löken ska karamelliseras och få en gyllene färg, det tar ca 15 minuter.
- Häll sedan på en skvätt vatten och smöret. Smaka av med salt.
- Grilla köttet 1-3 minuter per sida beroende på tjocklek på köttet. Låt vila innan du skär det i skivor.
- Blanda ruccola med olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar.
- Grilla brödet.
- Bre på Chili Bearnaise på botten, lägg på det skivade köttet, ruccola, riven parmesanost och mer Chili Bearnasie.