
Provencalsk pytt i panna med halloumi
Ingredienser
4 portioner
Stora potatisar fast sort
500
g
Sötpotatisar
500
g
Rödlök
2
st
Vitlök
2
klyfta
Olivolja
2
msk
Salt
efter tycke
.
Svartpeppar
efter tycke
.
Paprikapulver
1
tsk
Halloumi
200
g
Persilja
1
kruka
Eriks® Tryffelaioli
1
dl
Gör så här:
- Skala potatis, sötpotatis, rödlök och vitlök.
- Skiva potatis och sötpotatis. Klyfta rödlöken och finhacka vitlöken.
- Stek potatis och sötpotatis i stekpanna i rikligt med olivolja tills potatisarna är mjuka och får färg ca 25 min.
- Tillsätt rödlök och vitlök och stek lite till.
- Krydda med salt, peppar och paprikapulver.
- Skiva och stek eller grilla halloumi gyllenbrun, vänd ner i potatisen.
- Strö över persilja och servera med Eriks® Tryffelaioli.