Provencalsk pytt i panna med halloumi

45 minuter
Svårighetsgrad: Medel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Stora potatisar fast sort
500 g
Sötpotatisar
500 g
Rödlök
2 st
Vitlök
2 klyfta
Olivolja
2 msk
Salt
efter tycke .
Svartpeppar
efter tycke .
Paprikapulver
1 tsk
Halloumi
200 g
Persilja
1 kruka
Eriks® Tryffelaioli
1 dl

Gör så här:

  1. Skala potatis, sötpotatis, rödlök och vitlök.
  2. Skiva potatis och sötpotatis. Klyfta rödlöken och finhacka vitlöken.
  3. Stek potatis och sötpotatis i stekpanna i rikligt med olivolja tills potatisarna är mjuka och får färg ca 25 min.
  4. Tillsätt rödlök och vitlök och stek lite till.
  5. Krydda med salt, peppar och paprikapulver.
  6. Skiva och stek eller grilla halloumi gyllenbrun, vänd ner i potatisen.
  7. Strö över persilja och servera med Eriks® Tryffelaioli.

Dela recept